We kunnen ons voorstellen dat je je bedrijf graag via diverse social media kanalen wil profileren, maar dat je niet weet waar en hoe je moet beginnen. PowerBrains helpt je hierbij! Met onze gratis Power Scan, geven wij je een overzicht van de mogelijkheden en kansen en concurrentie op het gebied van social media.

Social media is uiteraard veel meer dan alleen Facebook of Twitter. Met de Power Scan kunnen wij je adviseren over welke sociale media voor jouw bedrijf geschikt zijn en hoe jouw social media presteert ten opzichte van de concurrentie. Onze Power Scan is een uitgelezen kans om jouw social media strategie te laten nakijken door specialisten op social media gebied. Wordt het maximale uit jouw social media activiteiten gehaald? En hoe kan je social media beter? Dit zijn slechts een enkele vragen die wij voor je kunnen beantwoorden.

De Power Scan is bedoeld voor bedrijven die behoefte hebben om meer uit hun social media strategie te halen. Is jouw social media strategie toe aan een grondige check? Twijfel dan niet en neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze social media specialisten. Vul het formulier in of bel met 0226 – 769 053. Wij staan je graag te woord!

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon

Emailadres *

Telefoonnummer *