Blog Details Image

Wil jij ook meer websitebezoekers en een stijging in je omzet? Dan ben je bij PowerBrains aan het juiste adres. In een aantal stappen leggen we het van A to Z uit!

Het eerste contact

Je hebt ons gevonden, via social media, Google of natuurlijk mond tot mond reclame. Je raakt geïnteresseerd en vult het contactformulier op onze website in, stuurt een mail of belt natuuurlijk! In het gesprek dat volgt maken we kennis met elkaar en leggen wij alles uit over social media marketing en onze werkwijze.

Uiteraard hoor je ook wat ons speciaal maakt, ten opzichte van bijvoorbeeld andere social media specialisten en welke problemen wij voor jou gaan oplossen. Vervolgens plannen we een persoonlijk vervolggesprek in op ons kantoor te Obdam. Of via Zoom natuurlijk als je dat liever hebt.

Blog Details Image

De offerte

Je komt langs in ons fijne PowerBrains kantoor en onder het genot van een lekker bakkie koffie nemen we plaats in de spreekruimte. Hier nemen we de tijd om een krachtige strategie te bepalen. We houden een brainstormsessie, bepalen de doelstelling van jouw onderneming, de te bereiken doelgroep en waar we deze kunnen vinden. Daarnaast bepalen we de boodschap die we naar jouw toekomstige (of bestaande) klanten willen communiceren.

Dan maken we een plan van aanpak, waarin we het aantal social media berichten per week bepalen, het aantal campagnes en het aantal advertentiesets waarin we verschillende doelgroepen kunnen targeten. Vervolgens sturen wij een overzichtelijke offerte op waarin we alle besproken diensten toelichten. Zonder gekke onverwachte kosten uiteraard.

Maandelijkse evaluatie

Wanneer je akkoord bent met de offerte, kun jij je volledig focussen op het runnen van je onderneming. Wij stellen jouw account op de juiste manier in, zetten de campagnes op en plannen alle berichten in.

Voor jou is het natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe het gaat met de lopende campagnes. Daarom plannen we iedere maand een evaluatiegesprek in. Hierin bespreken we de resultaten van de campagnes. Bijvoorbeeld hoeveel mensen we bereikt hebben en hoeveel een klik naar jouw website heeft gekost. Ook bespreken we de geplaatste berichten in de afgelopen maand en hoe deze hebben gepresteerd.

Op basis van dit gesprek bepalen we de nieuwe campagnedoelstellingen, de advertenties en de te plaatsen content voor de aankomende maand. Daarnaast plannen we weer een gesprek in voor de volgende maand, zodat jij je weer volledig op jouw eigen bedrijf kan focussen!

Benieuwd wat PowerBrains voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op!

Blog Details ImageBlog Details Image
Blog Author Image

Kunnen we je met bovenstaand onderwerp of iets anders helpen? Neem contact op en we helpen je graag verder!

Laat ons je helpen!