Wij bereiken precies wiejij wilt bereiken!

Iedereen heeft al jaren social media en neemt zijn of haar telefoon overal mee naar toe. Iedereen laat dus al jaren een spoor van data achter waar wij wel raad mee weten

Door de juiste targeting in te stellen bereiken wij jouw doelgroep. Denk aan leeftijd, locatie, maar ook interesses, gedrag en werkgevers.

Omdat social media nog steeds zo immens populair is en dit naar verwachting ook zo zal blijven is het de perfecte plek om zichtbaar te zijn.

Online advertising uitbesteden?
Design Image

Waar loop jij tegen aan?

✔️ Wil je graag adverteren maar heb je geen idee hoe?

✔️ Heb je al eens wat geprobeerd maar lijkt niets te werken?

✔️ Wil je adverteren maar heb je geen idee op welk platform?

Bekijk een aantalvoorbeelden

Project Design Image

Hoe gaan wij te werk?

We starten altijd met een intakegesprek, waarin we bepalen om welke kanalen we gaan adverteren. Vervolgens bepalen we de doelstelling en de doelgroep om daarna het advertentiemateriaal te bespreken.

Als alles akkoord is gaan de campagnes live! Echter is het werk dan net begonnen. Wekelijks analyseren we de statistieken en optimaliseren we de campagnes. Maandelijks zitten we met de klant om tafel en bespreken we de resultaten.

Daarnaast vernieuwen we ook maandelijks het advertentiemateriaal en ontvangt de klant een gedetailleerde rapportage, zodat je precies weet wat er gebeurd is!

Kom sparren over jouw ideeën

Klaar om te groeien met
jouwbedrijf?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw/