Blog Details Image

Heel leuk allemaal dat social media marketing en het uitbesteden ervan, maar waarom zou je bij het kiezen van een bureau voor PowerBrains kiezen? In deze blog geven we 5 redenen!

Veel kennis van de markt

Bij PowerBrains zijn we constant bezig met social media. We doen het er niet 'ff' bij, maar fulltime. Iedere update, verandering, positief of negatief, maken we van dichtbij mee. En dat al jarenlang. We kennen alle ins en outs van social media marketing en weten dus precies wat werkt voor jouw bedrijf!

Blog Details Image

Flexibel en duidelijk in communicatie

Duidelijke communicatie staat hoog in het vaandel bij PowerBrains. We noteren alles wat we afspreken, communiceren online in jouw huisstijl en tone-of-voice en staan altijd paraat om aanpassingen door te voeren.

Daarnaast ontvang je iedere maand van ons een rapportage met uitgebreide statistieken en spreken we af op ons kantoor in Heerhugowaard om deze en de content en campagnes voor de maand erop te bespreken. Tevreden klanten moet je verdienen, daar zorgen wij met PowerBrains voor, klant is koning!

Eén vast contactpersoon

Klant bij PowerBrains? Dan heb je één vast contactpersoon die al het werk voor jou verzorgt. Op deze manier voorkomen we misverstanden en herhaling van bijvoorbeeld aanpassingen. En zo bouw je ook nog eens een hechte band op met elkaar!

Geen onverwachte of extra kosten

What you see is what you get! PowerBrains is volledig transparant in het aanbod. Alle kosten die in de offerte staan? Daar blijft het ook bij. Niets meer en niets minder!

Tijdbesparend en zekerheid

Omdat het bijhouden van social media al snel een fulltime baan wordt, scheelt het onwijs veel tijd door dit uit te besteden.

Wanneer je jouw social media marketing uitbesteed weet je ook zeker dat dit wekelijks door een ervaren specialist wordt bijgehouden en verder uitgebouwd. Je hoeft je dus niet druk te maken over wat je vandaag nu weer moet posten, of jouw content de gewenste doelgroep bereikt en de boodschap op de juiste manier overkomt. Daar zorgen wij namelijk voor!

Blog Details ImageBlog Details Image
Blog Author Image

Kunnen we je met bovenstaand onderwerp of iets anders helpen? Neem contact op en we helpen je graag verder!

Laat ons je helpen!