Blog Details Image

Vaak is het bij onze klanten nog een beetje onduidelijk wat we precies doen. Daarom hebben we besloten hier een blog aan te wijden, want waar zijn we mee bezig als we voor jou aan het werk zijn? En wat kunnen we nog meer bieden? Je leest het allemaal hieronder!

Online strategie

Zonder goede strategie kun je natuurlijk wel beginnen aan social media marketing, maar je zult al snel zien dat je onoverzichtelijk aan het werk gaat en vrij snel de draad zal verliezen.

Om deze redenen hebben we, voordat we van start gaan, een brainstormsessie met onze klanten en vormen we samen met jou een krachtige strategie. Ook maken we een contentplanning en campagnekalender en zorgen we ervoor dat de instellingen van jouw sociale accounts helemaal goed ingesteld staan, zodat we direct van start kunnen!

Diensten social media marketing bureau

Creative content

We plaatsen 2 of 4 berichten op Facebook en Instagram per week. Dat zijn 20 of 40 keer per maand dat jij bij jouw fans in beeld verschijnt. Ook is het mogelijk 1 of 2 keer per week een bericht op LinkedIn te plaatsen! Onze grafische vormgever zorgt voor de visueel aantrekkelijke, duim-stoppende berichten en krachtige en pakkende teksten. Deze worden uiteraard met de klant zelf afgestemd tijdens het maken van de online strategie. Iedere maand geven wij een update wanneer de hele maand volgepland staat met berichten. Deze kun je dan zelf checken in de Facebook Business Suite.

Blog Details Image

Effectieve promotiecampagnes

Dé beste manier om jouw doelgroep aan te spreken! Iedere maand zetten wij nieuwe promotiecampagnes op, waarbij we precies kunnen instellen wie jij wilt bereiken. Door middel van het verzamelen van data en deze te analyseren komen wij erachter wat nou precies jouw doelgroep is. Door dit analyseren kunnen we de mensen die niet geïnteresseerde zijn wegfilter om zo de potentiele kopers over te houden. Iedere maand optimaliseren wij deze campagnes dan ook, zodat we van een kijkende een kopende klant maken.

Naast het opzetten, analyseren en optimaliseren ontwerpen wij ook het advertentiemateriaal en schrijven we, in afstemming met jou, de teksten. Zo hoef je zelf bijna niets te doen.

Maandelijkse evaluatie

Omdat wij al het werk in handen hebben weet jij vaak niet precies wat er gebeurt en hoe de campagnes en content presteren. De statistieken kun je natuurlijk altijd bekijken, maar wat zeggen die nou precies? Daarom nodigen wij onze klanten iedere maand uit voor een maandelijkse evaluatie. Tijdens deze evaluatie bespreken we alles wat we de afgelopen maand gedaan hebben en wat het heeft opgeleverd natuurlijk! Ook bespreken we het beeldmateriaal en de teksten voor de campagnes en content van de volgende maand. Zo ben jij volledig op de hoogte van wat wij voor jou doen!

Diensten social media marketing bureau

Instagram Power Groeiservice

De nieuwste dienst die wij aanbieden. Het groeien op Instagram is best lastig en kost veel tijd, want je moet veel interactie hebben met jouw doelgroep om in beeld te komen en zo meer volgers aan te trekken. Wij hebben hier een dienst voor gemaakt waarbij wij dit voor jou gedeeltelijk automatisch kunnen doen.

De klant geeft ons een lijst met accounts en hashtags waar de doelgroep zich waarschijnlijk bevindt. Deze lijst voeren wij in in ons systeem en vervolgens gaan wij hier dagelijks interactie mee uitvoeren. Zo verschijn jij in beeld bij jouw doelgroep en zal je zien dat niet alleen het aantal volgers, maar ook het bereik en websiteverkeer zal gaan groeien!

Social Power Scan

Ben je enigszins actief zijn op social media, maar heb je geen idee of je het goed doet of niet? Dan hebben wij onze gratis social power scan. Tijdens deze scan analyseren wij de stand van zaken van jouw sociale kanalen, we kijken naar wat er goed gaat, wat er beter kan en waar wij eventueel bij zouden kunnen helpen. Zo ga jij naar huis met een hoop kennis en kun je, eventueel met onze hulp, gaan knallen op social media!

Digital marketing content is any type of content that is create and published online for the purpose of promotin a brand or product. This can include blog posts, articles, social media posts videos, infographics, and more. Digital isnot marketing content is any type of content that is created and published online.

Blog Details ImageBlog Details Image
Blog Author Image

Kunnen we je met bovenstaand onderwerp of iets anders helpen? Neem contact op en we helpen je graag verder!

Laat ons je helpen!