Project Details Image

Cadomotus

Cadomotus streeft naar maximale online aanwezigheid door slim gebruik te maken van Facebook, Instagram en Meta Ads. Met een doordachte Instagram-gridstrategie creëren ze een naadloos visueel verhaal dat de aandacht van hun doelgroep trekt. Door het inzetten van Meta Ads kunnen ze nauwkeurig hun doelgroep targeten op basis van verschillende criteria, wat resulteert in krachtige en op maat gemaakte advertenties die effectief zijn in het bereiken en boeien van hun publiek.

Salesfunnel Facebook en Instagram

Facebook en Instagram campagnes voor bereik, websiteverkeer en conversie, met wekelijkse monitoring en maandelijkse vernieuwing van advertentiemateriaal.

Unieke Instagram Grid

Een doordachte Instagram grid strategie met een naadloos visueel verhaal.

Groei in volgers

Middels de Instagram Grid en een bijbehorende campagne tevens een sterke groei in het aantal Instagram volgers kunnen realiseren

Cadomotus, specialist in triathlon gear voor topsporters, wilde hun online aanwezigheid versterken. Met een slimme Instagram-gridstrategie creëerden we een aantrekkelijk visueel verhaal dat de aandacht trok van hun doelgroep. Het resultaat? Een aanzienlijke stijging van +26% in profielbezoeken, +75% in websitebezoeken en een opvallende toename van +50% in conversies. Deze strategie heeft niet alleen gezorgd voor een groter bereik en engagement op sociale media, maar ook voor aanzienlijke groei in online verkeer en omzet voor Cadomotus.

Bij Cadomotus streven we naar maximale online aanwezigheid door slim gebruik te maken van Facebook en Instagram. Onze strategie omvat niet alleen een sterke aanwezigheid op deze platforms, maar ook een doordachte benadering van ons Instagram-grid, waardoor we een aantrekkelijk visueel verhaal kunnen vertellen dat de aandacht van onze doelgroep trekt.

Maar we gaan verder dan alleen het bereiken van onze bestaande fans en volgers. We willen ook degenen aanspreken die tot onze doelgroep behoren maar ons nog niet volgen op sociale media. Daarom maken we gebruik van Meta Ads, waarmee we nauwkeurig kunnen werken aan het vergroten van onze naamsbekendheid. Met Meta Ads kunnen we specifiek onze doelgroep targeten op basis van criteria zoals leeftijd, locatie, geslacht, gedrag, interesses, levensgebeurtenissen en nog veel meer. Het resultaat? Effectieve, op maat gemaakte advertenties die onze doelgroep weten te bereiken en te boeien.

Klaar om te groeien met
jouwbedrijf?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw/