Project Details Image

Voor het maximaliseren van de naamsbekendheid van Probedrijven en haar onderliggende divisies zorgen we voor een goede zichtbaarheid via de bekende social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn

Communicatie

Maandelijkse evaluatiesessies om de prestaties van de social media activiteiten te bekijken en eventuele aanpassingen te maken.

5 berichten per week

5 berichten per week verdeeld over 4 verschillende divisies.

Advertentie campagnes

Facebook en Instagram campagnes voor bereik, websiteverkeer en conversie, met wekelijkse monitoring en maandelijkse vernieuwing van advertentiemateriaal.

Voor het maximaliseren van de naamsbekendheid van Probedrijven en haar onderliggende divisies te weten ProBezorgt, ProGroen & Milieu, ProVerpakken & Ontwikkelen en Proactief zorgen we voor een goede zichtbaarheid met Probedrijven via de bekende social media kanalen Facebook, Instagram & LinkedIn.

We plaatsen verspreid over de week 5 berichten in de tijdlijn op Instagram, 5 berichten in de tijdlijn op Facebook en 5 berichten per week op de LinkedIn pagina van Probedrijven. Dit doen we aan de hand van een contentkalender. We schrijven teksten bij de berichten die worden ingepland en ontwerpen bijpassende opvallende foto`s/video`s. We wisselen informatieve en commerciële berichten met elkaar af en linken we in de content naar de website. Zo zul je structureel top off mind zijn bij jouw fans en volgers, ook wel ambassadeurs!

Naast het targeten van de fans en volgers via de content, wil je ook alle personen bereiken die behoren tot de doelgroep maar jouw social media kanalen nog niet zijn gaan volgen. Daarom adverteren we via Meta = Facebook + Instagram. Via Meta Ads kunnen we specifiek werken aan een doel (naamsbekendheid), kunnen we heel gericht een doelgroep targeten (leeftijd/locatie/gender/gedrag/interesses/levensgebeurtenissen en veel meer) en kunnen we hele gave advertenties maken.

Maandelijks komen we 1 dagdeel op bezoek bij Probedrijven en plannen we per divisie 1 uur een afspraak in voor analyse en evaluatie. Tevens hebben we per divisie een werkgroepje aangemaakt met hierin 1 medewerker van socialmediaspecialist.nl, 1 leidinggevend persoon van de divisie binnen Probedrijven en 1 medewerker van Probedrijven die als journalist fungeert en ons input levert over de werkzaamheden in de vorm van een mondelinge toelichting, foto en video.

Klaar om te groeien met
jouwbedrijf?

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw/